2022-03-01 07:43:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ma megint szükséged lesz híres kompromisszumkészségedre

Napi horoszkóp március 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a Merkúr és a Szaturnusz együttállása hat ránk a mai napon. Ez ad egyfajta komolyságot a gondolkodásodnak. Érdemes ma átbeszélni a pároddal a közös jövőt, mert most indulatok nélkül, tényszerűen tudtok mindent sorra venni.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Talán nem mindenben értesz egyet a társaddal, de abban mind a ketten biztosak lehettek, hogy szeretitek egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés csak azért van, hogy erre újra és újra rájöjjetek.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma különösen érzelmessé válhatsz, és ezzel azért óvatosnak kell lenned. Akit szeretsz, azt most határtalanul szereted, de akit gyűlölsz, sajnos azt is. Ezt ne mutasd ki!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy távoli ismerősöd lehet segítségedre a mai napon. Talán személyesen is betoppan hozzád, vagy az is lehet, hogy a távolból, szinte láthatatlanul nyújt neked segítő kezet. Ragadd meg az adódó lehetőséget!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A nap, bár kedveszegetten vágsz bele, rengeteg jót tartogathat a számodra. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheted magad. Ne hagyd, hogy csip-csup veszekedésekkel, kicsinyes civódásokkal elrontsák a napodat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr és a Szaturnusz együttállása miatt ma olyan témák merülhetnek fel, amik megoldásához nagyon jól jön a te praktikus, gyakorlatias észjárásod. Ma te lehetsz a megmentő, több esetben is!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma megint szükséged lesz híres kompromisszumkészségedre. Valakik között igazságot kell tenned. Ne az igazságosztó, inkább a békehozó szerepében tetszelegj. Az úgyis jobban áll neked.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A szokottnál zaklatottabb napra számíthatsz: hajlamos lehetsz ma a túlfűtött érzelmekre, a csapongó lelkiállapotokra. Rázd fel magad, tegyél valami olyan dolgot, amit már régóta szeretnél.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne lepődj meg azon, ha sokan keresik a társaságodat. Rég nem látott ismerősök, barátok jelentkezhetnek nálad, ne utasítsd vissza a találkozást. Ez a népszerűség velejárója, sokan szeretnek téged!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Jobb lenne, ha elfogadnád önmagadat olyannak, amilyen vagy. Van, amin változtathatsz, de van, amin nem. És talán nem is kell. Tudj különbséget tenni a saját és a mások elvárásai között. Mindig nem felelhetsz meg a külvilág igényeinek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma kipihenten ébredsz, ezért sokkal inkább képes vagy az elmélyülésre és odaadásra. Bármivel sokkal szívesebben és hatékonyabban foglalkozol, legyen az gyakorlati, vagy elméleti kérdés. A megoldásokat is könnyebb megtalálnod.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma a feszültséget nemcsak az idegeidben, de az izmaidban is érezheted. Sohasem volt nagyobb szükséged a lazító gyakorlatokra és a lazítást segítő gondolatokra. Hallgasson valamilyen szép zenét!

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: